Izvor: Happy BSC
05.05.2022 u 07:29
0

JEZIVA SCENA U NOVOM BEOGRADU! Siledžija nokautirao devojku pa se vratio da je ZVERSKI bije, niko nije pokušao da zaštiti ženu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući video nasilja na kom se vidi kako muškarac udara ženu dok leži na trotoaru!

Incident se navodno dogodio u ulici Doktora Ivana Ribara u Novom Beogradu, a kako je navedeno u objavi na Instagram stranici moj_beo_grad muškarac je najpre pesnicom nokautirao devojku, koja je pala, a zatim otišao do kolica i vratio se da je ponovo tuče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Niko od prolaznika nije prišao da pomogne nesrećnoj devojci.

SNIMAK UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Maskirani ubica likvidirao vlasnika kafića (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

– Dr Ivana Ribara, pre pola sata. Momak bije devojku…Na snimku je druga runda batina. Prvo je nokautirao pesnicom u glavu i ona je pala, otišao do kolica i vratio se da je ponovo tuče. Niko da priđe od muškaraca – stoji u objavi.

Komentari se samo nižu.

– Ovo je toliko strašno da sam ostala bez reči….Ja bih mu prišla da sam bila tamo! Ne bih trepnula – napisala je jedna korisnica.

– Okolo ljudi prolaze, ovaj/ova snima lagano, niko ne reaguje… J***m vas u usta – napisala je druga korisnica.

– Zašto neko nije prišao i pozvao policiju ili pomogao na bilo koji način – pita se treći korisnik.

– Strašno i za gledanje. Ne mogu da verujem da je neko mirno snimao, niko ne reaguje. E u kakvom društvu i vremenu živimo. Muškarci su ili idioti kao ovaj ulični siledžija ili seka perse sa viškom ženskih hormona. Normalni su u manjini. Fuj – navodi jedna korisnica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter