Izvor: Novosti
01.01.2023 u 09:00
0

NEVIĐENA SENZACIJA! Spektakularni šou sa Kule Beograd iz vazduha (FOTO)

Nezaboravni doček Nove godine u Beogradu na vodi

Beograđani i gosti su na Sava promenadi u novu godinu ušli u ponoć uz spektakularni vatromet sa Kule Beograd i mostova, i nastup pop pevača Željka Joksimovića, kome su prethodili Jelena Tomašević i Marko Luis.
Joksimović je nastup na dočeku, u staroj godini, počeo hitom „Ljubavi“ izazvavši oduševljenje među posetiocima, koji su ispunili plato pored Starog savskog mosta.
Odlično raspoloženi i raspevani Joksimović je pred više hiljada Beograđana nizao hitove kakvi su „Supermen“, „Devojka“, „Libero“, „Ne daš mi mira“, „Zovi me“.
Nastup je redovno pratilo horsko pevanje posetilaca, a Joksimović se našao i u ulozi di-džeja u višeminutnom tehno uvodu u „Milimetar“.
Do ponoći Joksimović je nanizao u furioznom ritmu pesme „Plava ženo“ i „Telo vreteno“.
U ponoć je zasijalo istovremeno 20 spratova Kule Beograd, a sa 180 pozicija najviše zgrade Srbije vinuo se osmominutni vatromet, koji su pratili „vatropadi“ sa Starog savskog mosta i Gazele.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORCIC

Čak 30 lasera, 32 laserske glave najnovije generacije, 16 bimova velike snage, 40 bimova i 48 led strobova prošaralo je nebo nad Beogradom, uz nasnimljenu muzičku pratnju.
Drugi deo nastupa, na startu 2023. godini, Joksimović je počeo duetom sa Tomašević u pesmi „Ponoć“, koju je komponovao za film „Toma“, a usledile su „Nesanica“, „Miljacka“ i druge, koje su izmamile burna odobravanja i aplauze posetilaca.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORCIC

Joksimović je izveo i kanconu „Marina“, a njegov bend je u svečarskom duhu nakratko podsetio na prigodni hit grupe U škripcu – „Nove godine“ i „We Will Rock You“ benda Kvin.
U vreme Joksimovićevog nastupa vladala je velika gužva i na prilazima koncertnom prostoru, a nakon vatrometa brojni građani su koncert pratili popevši se na stari most.
Doček na Sava promenadi u staroj godini je otvorio pop pevač Marko Luis, koji je već tad primetio da je posetilaca ispred velike pozornice na platou pored Starog savskog mosta „puna kuća“.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORCIC

Praćen mnogobrojnim bendom, Luis je krenuo sa „Pandorom“, zagruvao je sa pesmom „Zov“, a sledile su „Kad je noć“, aktuelni singl „Bonita“, dok je sa gošćom, sestrom Majom Luis. izveo „Gde nestaše one pesme stare“.
Tokom „Pašane“ Luis se sa svojom duvačkom sekcijom nakratko spustio među posetioce, a u završnicu nastup je ušao sa „Vranjankom“ i „Ćutaću“ i na kraju sa „Rockabye“.
„Ja vam želim da raširite krila u 2023. i da svi budemo zdravi, srećni i da kvalitetno provodimo vreme“, poručila je Tomašević na početku svog nastupa.
Tomašević je raspoloženo izvela „Da mi je da mi se vrati“, „Košavu“, „Zovi me danima“, obradu Bijelog dugmeta „Bitanga i princeza“, koju su posetioci horski otpevali, kao i „Ljuljaj me nežno“ Olivera Mandića.
Za kraj Tomašević je ostavila „Dobro jutro ljubavi“ i evrovizijsku „Oro“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter