Izvor: Tanjug
04.06.2023 u 06:52
0

NOĆ ZA NAMA: Saobraćajne nesreće i 107 intervencija

Tokom protekle noći ekipe Hitne pomoći su intervenisale šest puta zbog saobraćajnih nezgoda na beogradskim ulicama.

Jedan 20-godišnjak je pao sa motocikla u 19.50 sati u ulici Dimitrija Tucovića i zadobio politraumu koja mu je sanirana na licu mesta.

Dogodilo se još pet „saobraćajki“ sa lakše povređenim učesnicima, kojima su povrede sanirane na mestu udesa.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „DONBAS JE ČELIČNA LINIJA ODBRANE, ŽELJA DA UHVATE RUSE U KLJEŠTA NIJE DALA REZULTATE“

Kao i svakog vikenda bilo je više poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje su prevožene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju. Tokom protekle noći su dežurale 23 ekipe koje su intervenisale ukupno 107 puta, od toga 30 intervencija je obavljeno na na javnim mestima. Javljali su se hronični bolesnici, najviše sa psihijatrijskim tegobama, ali i hipertenzičari i astmatičari.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter