Izvor: Tanjug
26.03.2023 u 07:15
0

NOĆ ZA NAMA: Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu!

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno. Dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su bila tri lakše povređena učesnika, kojima su povrede sanirane na licu mesta.

Tokom protekle noći dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 83 puta, od toga 17 intervencija na javnim mestima.

Najviše poziva sa javnih mesta bilo je zbog lica u alkoholisanom stanju, među njima je bilo i maloletnika. Svi alkoholisani pacijenti su prevezeni na VMA, gde im je pružena medicinska pomoć na odeljenju toksikologije.

Tokom noći su se javljali hronični bolesnici, najviše sa simptomima moždanog udara, kariovaskularnim tegobama i bolom u grudima, tahikardijama i povišenim krvnim pritiskom, kao i astmatičari i psihijatrijski pacijenti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter