Izvor: Tanjug
30.03.2023 u 07:08
0

NOĆ ZA NAMA: Muškarac povređen u požaru u Učiteljskoj ulici

Muskarac (29) povređen je u požaru koji se noćas posle 03.00 sati dogodio u Učiteljskoj ulici u Beogradu i on je sa opekotinama obe ruke prebačen u bolnicu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dodaje se da je, osim saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć u 19.10 časova, kada je vozač gradskog autobusa preminuo za volanom na uglu Trgovačke i Šavničke, a pritom je učestvovalo još šest vozila u sudaru i povređeno 17 ljudi, dogodila se još jedna teška saobraćajna nesreća.

– Urađen je pokušaj reanimacije, nažalost, vozač autobusa je preminuo na licu mesta. Bilo je 17 povređenih putnika, koliko znamo sada, uglavnom se radi o lakšim povredama, rekli su iz Hitne.

Na raskrsnici ulice Gospodara Vučića i Bulevara Kralja Aleksandra došlo je do nesreće u kojoj je motociklista (50) teško povređen i on je prebačen na VMA. Od hroničnih bolesnika, najviše su se javljali pacijenti sa bolom u grudima, a bilo je i dosta starijih osoba sa prelomima kuka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter