Izvor: Tanjug
31.05.2023 u 07:10
0

NOĆ ZA NAMA: Povređeni žena i muškarac, 93 intervencije

Na Novom Beogradu se sinoć povredila žena koja je pala s bicikla, a kod Vukovog spomenika je u saobraćajnoj nezgodi lakše povređen muškarac, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Na uglu Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta u 20.30 časova, žena je pala s bicikla i sa lakšim povredama je prevezena u Urgentni centar

Nešto kasnije, u 21.36 časova, u saobraćajnoj nezodi u Ruzveltovoj ulici, muškarac je lakše povređen i on je takođe vožen u Urgentni centar. Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 93 intervencije, od toga čak 27 na javnim mestima, najviše zbog ljudi kojima je pozlilo na ulici.

NIJE BAČENA EKSPLOZIVNA NAPRAVA NA KFOR: SRPSKA LISTA se oglasila

Pomoć su najviše tražili hronični pacijenti kod kojih se pogoršalo stanje osnovne bolesti, astmatičari, hipertenzičari, kardiološki, onkološki i pshijatrijski bolesnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter