Izvor: Tanjug
17.01.2023 u 07:35
0

NOĆ ZA NAMA: U pucnjavi na Karaburmi ubijen muškarac, u Ugrinovcima povređen pešak

U beogradskom naselju Karaburma, sinoć je došlo do pucnjave u ulici Salvadora Aljendea, a Hitna pomoć je konstatovala na licu mesta smrt 50. godišnjeg muškarca, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nešto ranije u Ugrinovcima, u saobraćajnoj nezgodi teže je povređen pešak, 52. godišnji muškarac, koji je prevezen u Zemunsku bolnicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom noći u Beogradu ekipe Hitne pomoći su imale 94 intervencije, od toga 10 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

U većem broju su pozivali hronični bolesnici, među njima astmatičari, hipertenzičari, srčani i psihijatrijski pacijenti, rečeno je u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter