Izvor: Tanjug
21.05.2023 u 07:14
0

NOĆ ZA NAMA: Više saobraćajnih nezgoda u Beogradu

Sinoć u 21:13 u ulici Vojvode Stepe kod okretnice autobusa 33 u Kumodražu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno dete starosti 10 godina zadobilo tešku telesnu povredu.
Dežurni lekar Hitne pomoći je potvrdio da je povređeno dete sa sumnjom na prelom potkolenice prevezeno u Dečiju kliniku u Tiršovoj.
U bulevaru Oslobođenja, kod restorana Mali vikend, sinoć posle 20 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedan muškarac starosti 55 godina sa sumnjom na prelom rebara i potkolenice prevezen u Urgentni centar.
Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći dogodile su se još tri saobraćajne nezgode sa lakše povređenim učesnicima koji su posle ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar.
Tokom protekle noći su dežurale 23 ekipe koje su intervenisale ukupno 110 puta, od toga 28 intervencija je obavljeno na na javnim mestima.
Bilo je nekoliko poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje su prevožene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.
Kao i svake noći u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici, a najviše je bilo poziva hipertenzičara i osoba sa psihijatrijskim tegobama i astmatičara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter