Izvor: tanjug
28.08.2021 u 19:36
0

PRAZNIK U BEOGRADU NA VODI: Otvoren 16. Beogradski karneval brodova

 Šesnaesti po redu Beogradski karneval brodova svečano je otvoren danas na Sava promenadi u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

Karneval je dočekan sa velikim interesovanjem i vedrim raspoloženjem – veliki broj posetilaca svih uzrasta došao je da isprati manifestaciju uprkos lošem vremenu.

VAŽNO: 

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

SAHRANJEN LANE GUTOVIĆ: Glumac ispraćen na večni počinak uz crkveni hor, najbliži se oprostili od njega!

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DELEGACIJOM KOMPANIJE ŠANDONG HAJ-SPID: Spajamo Srbiju sa najlepšim delom Dunava (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U „VIKEND JUTRU“ PRIKAZAN SNIMAK PRIZNANJA SILOVANJA SRPSKE DEVOJČICE: „Čuli ste nešto što ni Hičkok ne bi mogao da smisli – a ZLIKOVCI SU NA SLOBODI!

Prateći program festivala otvoren je defileom Policijskog orkestra, mažoretkinja iz Bele crkve i vitezova Udruženja „Svibor“ na šetalištu na Beogradu na vodi.

Program je upotpunjen nastupom dečjeg hora „Čarolija“, na kojem su takođe učestvovale i naše kantautorke Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović i Tijana Dapčević, kao i upriličenim bazarom na kojem su posetioci mogli kupiti razna dobra – od suvenira, ručno pravljenih ukrasa i maski, do organskih proizvoda domaćih proizvođača.

PROČITAJTE JOŠ: 

AMSS PORUČUJE: NEPREGLEDNE GUŽVE NA HORGOŠU! Evo koliko se čeka na izlazu iz Srbije

VOZAČI VOJSKE SRBIJE OSVOJILI BRONZU! Treće mesto na Međunarodnim vojnim igrama

MAPA VAKCINACIJE U SRBIJI: Evo ko su najodgovorniji, a ko bi HITNO trebalo na imunizaciju!

DANAS SLAVIMO USPENIJE PRESVETE BOGORODICE: Prema verovanju valja ispoštovati ove običaje na VELIKU GOSPOJINU!

1000 POLJOPRIVREDNIKA IZ 35 GRADOVA I OPŠTINA SRBIJE STIGLO U PARALIJU (FOTO)

Osim toga, za najmlađe posetioce karnevala pripremljene su posebne kreativne radionice u okviru kojih će oni moći da se zabave izradom karnevalskih maski i razglednica.

Karneval do sada nije održan samo dva puta – 2014. godine, kada su Srbiju zadesile poplave i 2020. godine zbog i dalje aktuelne pandemije.

Osnovni cilj ove manifestacije jeste da se reke Sava i Dunav popularizuju i pritom skrene pažnja na njihovo očuvanje, a osim toga, festival značajno doprinosi i nautičkom turizmu glavnog grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter