Izvor: TANJUG
01.12.2022 u 16:09
0

SAJAM ZIMSKE OPREME: „Expo-zim“ otvoren danas u Hali 4 Beogradskog sajma

Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije „Expo-zim„, otvoren je danas u Hali 4 Beogradskog sajma, a izlagači su pripremili popuste do 50 odsto, čak i na neke ovogodišnje modele ski opreme, saopštio je Beogradski sajam.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodi se da će do nedelje, 4. decembra, ljubitelji zimskih sportova, zimskog ambijenta, snega i planina moći da se pripreme i opreme za ovogodišnje zimovanje.  

-Najveće interesovanje je, po tradicji,  za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove poput skija, cipela, vezova, klizaljki, snouborda, ski-kombinezona, rukavica, kapa, naočara, te za komisionu prodaju, promociju ekstremnih sportova i usluge ski-servisa- navodi se u saopštenju. 

Ističe se da je jedan od najčešćih motiva posetilaca „Expo-zima“ mogućnost razmene zimske opreme i da su sajam ove godine obogatili građevinari ponudom apartmana na Kopaoniku i Jahorini.  

Navodi se da će za instruktore skijanja i snouborda u subotu 3. decembra od 10 časova biti održan seminar.

-Expo-zim se tako 36. put predstavio kao manifestacija u koju se uvoznici, proizvođači, turoperatori, menadžeri zimskih odmarališta, kompanija i prodavnica sportske opreme i odeće, instruktori skijanja i snouborda, ljubitelji penjanja, snežnih parkova, sportska udruženja, sportisti i tehničari-serviseri, osiguravajuća društva, „zimske tehnologije“ i svet usluga u ovoj oblasti apsolutno mogu pouzdati- ističe Beogradski sajam.

Navodi se da je saorganizator sajma, Asocijacija „Sport za sve“ i da je radno vreme „Expo-zima“ od 10 do 20 časova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter