Izvor: Alo.rs
16.05.2023 u 12:55
0

UŽIVO ŠAPIĆ PREDSTAVIO NOVI SISTEM NAPLATE PREVOZA: Evo kako će sve da FUNKCIONIŠE!

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, predstavlja novi sistem gradskog prevoza, kao i nov način naplate karata putem SMS poruka.

– Naplata karata će biti preko SMS poruka, a u skorijoj budućnosti i preko aplikacije – rekao je Šapić na pres konferenciji i dodao će i papirna karta moći da se kupi i na više prodajnih mesta.

Ovaj sistem će se zvati „Beograd plus“.

GRADONAČELNIK ŠAPIĆ O NOVIM MERAMA: „Beograd dobija 102 bezbednosne stanice za veću sigurnost svih građana“

– Dobili smo odobreni broj na koji ce se slati SMS poruka, nakon toga su sprovedene aktivnosti za uvezivanje provajdera i operatera. Nakon toga je napravljen sistem za kupovinu u papirnoj formi, obavestićemo javnost na kojim prodajnim mestima će moći da kupe. Nakon toga smo poslali mejl o načinu kupovine karata, svim našim sadašnjim korisnicima – rekao je Šapić.

On je dodao da je došlo do sniženja mesečna karte sa 2.500 na 2.200 dinara za dve zone.

– Vraćamo sistem u ruke grada Beograda i Srbije. Svaki dinar ce završavati u rukama grada i moći ce istog momenta da bude iskrošićen u druge svrhe, da li za izgradnju vrtića, škola… Imaćemo potpunu kontrolu svih podataka – istakao je gradonačelnik Beograda.

Šapić je rekao i da će uskoro svi validatori biti skinuti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter