Izvor: Tanjug
09.05.2023 u 11:49
0

VAŽNO ZA PENZIONERE SA SAVSKOG VENCA: Od danas prijave za BESPLATNE IZLETE

Penzioneri sa opštine Savski venac se od danas mogu prijaviti za besplatne dvodnevne izlete na Taru i Mokru Goru koji će se organizovati tokom maja i juna, a u okviru izleta obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana u hotelu.

VAŽNO! EKPLOZIVNA SREDSTVA NE DONOSITE U POLICIJU! Pozovite 192 zbog preuzimanja!

Prijave za besplatne izlete trajaće do 19. maja, a penzioneri će biti u prilici da uživaju u lepotama Tare, čistom planinskom vazduhu, kao i poseti Mokroj Gori i Drvengradu i svim atrakcijama i znamenitostima ovog kraja, saopšteno je iz opštine Savski venac.

Besplatni izleti organizuju se sa ciljem poboljšanja kvaliteta društvenog života i slobodnog vremena najstarijih građana Savskog venca koji su do sada u organizaciji opštine obišli brojne turistički privlačne lokalitete u Srbiji.

Zainteresovani se mogu prijaviti svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova na brojeve telefona 011/3615-388 i 011/3615-389.

Dodaje se da će penzionere na izletu pratiti i lekarska ekipa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter