Izvor: Tanjug
24.07.2021 u 08:49
0

ZORAN RADOJIČIĆ poželeo sreću i uspeh sportistima Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je povodom svečane ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju, koja se održava danas, poželeo sreću i uspeh sportistima Srbije na tom takmičenju.

VAŽNO:

ĐUKANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ZAKON U SREBRENICI: Ovo što je Valentin Incko uradio u BiH je totalno kukavički! (VIDEO)

SASLUŠANA ČETVORICA ZA SILOVANJE DEVOJKE: Požalila se majici da je napastvovana na rođendanu – okrivljeni se branili ćutanjem!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

ANA BRNABIĆ O NESREĆI NA KARABURMI: Šta god kažete biće suvišno – to što je ovaj čovek uradio je UŽASNO!

Radojičih je iz parka „Republika Srpska“ u Beogradu, gde je 16. aprila zajedno sa ambasadorom Japana Takahitom Kacumatom posadio stabla japanske trešnje u obliku olimpijskih krugova, pozvao predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića i poželeo sreću srpskoj olimpijskoj ekspediciji, saopštila je Gradska uprava.

„Došao sam na mesto gde su posađene japanske tešnje u obliku olimpijskih krugova, kao najava Olimpijskih igara koje počinju danas, poželi svima mnogo sreće i uspeha, pa da slavimo kada se vratite „, rekao je Radojičić Maljkoviću u telefonskom razgovoru, prenela je Gradska uprava.

Zbog otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju, na mestu gde su posađene japanske trešnje‚ u 20:15 časova biće osvetljeni olimpijski krugovi, a sportisti Srbije su zahvalni na podršci koju dobijaju Grada Beograda, navedeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter