0°C

Beograd

NAVODNI KUPAC MEGATRENDA NAPADNUT: Dejan Đorđević pretučen ispred svoje zgrade! (FOTO)


Navodni kupac Megatrenda, Dejan Đorđević, pretučen je u petak uveče ispred zgrade u kojoj živi, zbog čega mu je nešto posle 18 sati uveče pružena pomoć u Urgentnom centru.

Kako mediji nezvanično saznaju, on je policiji prijavio da je zadobio više udaraca po telu. Nakon toga mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Motivi napada na Đorđevića još nisu poznati, kao ni težina povreda koje je zadobio.

Prema poslednjim informacijama, policija i dalje traga za napadačima.

Ovo bi onda bio drugi napad na Đorđevića tokom jučerašnjeg dana. Naime, kako je juče izjavio našem novinaru kada smo ga tokom pre podneva pozvali telefonom, "baš nekoliko minuta pre toga neko ga je napao isped kancelarije".

Kako je nam je tada rakao, "tri osobe fizički napale ispred kancelarije" te da je vidno "potresen i uzdrman", tako da tada nije mogao da nam da kaže u kojoj meri je povređen i šta se tačno dogodilo.

Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović rekao je pre dva dana da je zatražio raskid ugovora sa Đorđevićem, i izjavio da je kupcu univerziteta verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću i da je prevaran.

Đorđević je demantovao da je podnet zahtev za raskidom ugovora, i kako kaže, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtev, predlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini Megatrenda.
Izvor: Blic
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar