2°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: Blic.rs

NESVAKIDAŠNJA PROSIDBA NA DUNAVU: Milan je prvi doplivao do Časnog krsta, a onda je ostvario još jednu POBEDU (VIDEO)

Tridesetogodišnji Milan Kićović iz Leštana imao je dva razloga za slavlje danas. 

Naime, nakon što je prvi doplivao do Časnog krsta na Dunavu u Vinči, pred takmičarima je svoju dugogodišnju devojku Lidiju - zaprosio!

Milan, inače vlasnik radnje koja se bavi isporukom kuvanih jela i keteringom, učesnik je bogojavljanske svečanosti plivanja od samog početka kada je ona krenula da se obeležava u Vinči 2015. godine.

- Ovo je peti put da sam deo ovog svetkovanja. Jedan sam od onih koji ovde plivaju od samog početka obeležavanja Bogojavljanja u Vinči na ovaj način. Ne bavim se plivanjem profesionalno, ali sam sportista, rekreativno igram fudbal i idem u teretanu - priča zadovoljno Milan.

On je o pravom trenutku kako, kada i na koji način da zaprosi devojku razmišljao ranije letos, kada mu je, kako kaže, na um pala ideja da bi najlepše bilo da ovaj čin prosidbe izvede na veliki praznik Bogojavljanje.

- Pomislio sam da je najbolje da sačekam ovaj praznik i to napomenuo mojim prijateljima koji su me u toj ideji podržali. Nakon iznošenja krsta iz vode, krenula je ceremonija. Organizatori su publiku obavestili da će jedan momak sada zaprositi svoju devojku i na razglasu rekli ime moje izabranice. Zatim je moja devojka došla do mesta na kome smo mi učesnici plivanja stajali i ja sam tada izvadio prsten i zaprosio je - uzbuđeno priča Kićović.

Milanova devojka je glasno rekla: "Da", a sve je propraćeno gromoglasnim aplauzom okupljenih.

Mladić je nakon proslave povodom plivanja krenuo put svoje kuće kako bi sa svojim prijateljima i rodbinom proslavio ovaj praznik sa budućom članicom ove porodice.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti