5°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen

Izvor: Blic

POTRESNA ISPOVEST RADNICE KOJA JE PRONAŠLA NAPUŠTENU BEBU: Jezivo je bilo da čuješ plač deteta u korpi na -5!

U haustoru zgrade u Derventi jutros je pronađena napuštena beba. U Policijskoj upravi Doboj i dobojskoj bolnici potvrdili su ovaj slučaj i rekli da je beba živa i zdrava te da je zadržana u bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, majka je dvadesettrogodišnja štićenica Centra za socijalni rad u Derventi.

Prema izjavi radnika jednog od ugostiteljskih objekata koji se nalazi u blizini, bebu je pronašla radnica koja održava lokal. Ona je ispričala da se sve desilo rano jutros, kad je išla na posao.

- Bilo je 5:25 časova kad sam je jutros pronašla u haustoru, uz zid kladionice. Jezivo je bilo jutros da čuješ plač deteta u korpi na -5 - rekla je Mirjana Jeftić.

Nedugo nakon prijavljenog događaja, policija je pronašla majku bebe, koja je, prema nezvaničnim informacijama, dvadesettrogodišnja štićenica Centra za socijalni rad u Derventi. Osoba je sa posebnim potrebama i, navodno, ima još dece.

Prema izveštaju lekara dobojske bolnice, zdravstveno stanje napuštene muške bebe, koja je jutros pronađena u Derventi, stabilno je i beba nije promrzla niti je neuhranjena, izjavio je načelnik Odjeljenja za pedijatriju Miroslav Jović.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti