33°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

ŠOKANTNI DETALJI MUČENJA SRPKINJE U VIJETNAMU Igor Jurić na Happy TV ispričao neverovatnu dramu (VIDEO)

Beograđanka (34) preživela je pakao u gradu Nja Čang u Vijetnamu. Nju je nedeljama u hotelu na najsuroviji način mučio momak Amerikac.

Igor Jurić, predsednik Fondacije "Tijana Jurić", ekskluzivno na Happy TV je ispričao kroz kakav pakao je prošla naša državljanka.

NESTALA DEVOJČICA (14) IZ LESKOVCA: Poslednji put viđena pre dva dana

- Njen dečko Amerikanac je, prethodno, bio u Srbiji. Za vreme njegovog boravka izgledalo je sve uobičajeno. Ništa nije nagoveštavalo da će devojka preživeti pakao - navodi Jurić u "Dobro jutro Srbijo" i dodaje da su se naša državljanka i zlostavljač upoznali preko društvenih mreža.

STIŽE VAŽNO OBAVEŠTENJE POREZNIKA: Požurite, rok je 14. februar

Devojka je, inače, visokoobrazovana i samosvesna žena, psiholog po zanimanju i čija je uska struka rad sa žrtvama nasilja.

DANAS JE DAN ZA - "ĆIRILICU" Večeras, u 21 sat, samo na Happy TV (VIDEO)

- Od pre četiri meseca njih dvoje su živeli u Vijetnamu. Žena radi sa žrtvama nasilja i ovo što joj se dogodilo preživela sa žrtvama. Čak joj ni iskustvo nije pomoglo da otkrije i zaštiti se od zlostavljača.

RODITELJI OPREZ: Deca dnevno provode tri sata na internetu

Nakon fizičkog maltretiranja i žestoke svađe srpkinja uspeva da umiri mučitelja.

NOVA PRAVILA ZA GRAĐANJE: Do pasoša uz veliku promenu

U akciji spasavanja Beograđanke uključili su se Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, dok je ključnu ulogu odigrao je Dragan Mladenović, naš počasni konzul u Ho Ši Minu koji je potegao sve svoje veze, podigavši na noge vijetnamske vlasti ne bi li izbavio svoju sunarodnicu o vratio je kući.

Još neverovatnih detalja  iz svedočenja Igora Jurića pogledajte u videu ispod...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar