11°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: HappyBSC

NESTAO SRPSKI KUVAR Uzbuna u Zagrebu, porodica traži pomoć

Beograđanin nastanjen u Zagrebu, Dejan Markus (33), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag, piše portal Jutarnjeg lista.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom trenutku je zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali "čovekom vinom" nakon što je otvorio vinoteku "The Wine u Vlaškoj".

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! U punoj brzini, na pešačkom prelazu, pokosio kolica sa bebom!

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag. Nestanak je Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu.

NOVA DRAMA U SPECIJALNOM SUDU Prvo prerezao vrat, a sada urnirao

Jutarnji je preneo i apel Markusove sestre Jelene koja je pozvala sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji. Jutarnji piše da su se u potrazi za Dejanom aktivirale na stotine njegovih prijatelja i poznanika.

EVO KAKO ĆE ĐACI NADOKNADITI ČASOVE: Ovo su mere ministra koje su jedine obavezne!

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

Dejan je, prema rečima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je više od 1.900 epizoda kulinarske serije ''Kuvati srcem''. U poslednje vreme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti