15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Blic

UŽAS KOJI MOŽETE DOŽIVETI ZA VREME VERIDBE! OPREZ! Kada sam rekla "ne", ostavio me je u mrklom mraku...

Jednostavno pitanje - kako je izgledala vaša veridba - kada se postavi na društvenim mrežama, izaziva sve samo ne jednostavne odgovore.

"Kako ste bile zaprošene, kako ste zaprosili?" upitala je jedna tviterašica svoje pratioce, a u danima nakon Dana zaljubljenih, očekivalo bi se da su romantične vibracije i dalje u vazduhu. Ipak, najupečatljiviji bili su odgovori u kojima se prosidbom veza nije pretočila u brak, već u raskid.

DAČIĆ UPOZORIO: U Bosni i Hercegovini se dešava revizija Dejtona!

- Odveo me na neku kao romantičnu večeru u restoran, u parku koji je udaljen od grada, i nema ništa okolo. Kad sam rekla "ne" - otišao. Ostavio me da hodam sama po mrklom mraku pola sata do prve naznake civilizacije. Jedino sam narkomane mogla sresti... - iskustvo je jedne žene.

Evo još jednog primera muškarca koji ne ume da prihvati odbijanje:

- Uf, pitao me je par puta, rekla sam da se neću udati za njega. A onda mi je uvalio prsten za rođendan kao "rođendanski poklon", a svima razglasio da me je verio. Raskinula sam jer ne može mene niko da stavlja pred svršen čin i misli da ću tolerisati gluposti - decidna je bila jedna tviterašica, a mi bismo dodali i - s punim pravom.

IZGOREO SPLAV U KRUŠEVCU: Ima povređenih!

Na pitanje kako je zaprošena, jedna žena odgovorila je ovako:

- U sred svađe i bez prstena. Oženio se godinu dana kasnije. Drugom curom, naravno.

Mnogim pratiocima očigledno je predlagan brak, odnosno predlagali su ga i više puta.

PLEJADA ZVEZDA U "KASINI" Edita, OK bend...

- Uh, bilo je svega - napisala je jedna žena, a onda i obrazložila:

- Najsimpatičniji mi bio jedan dečko, dobio poziv u vojsku. Pa da se oženi da mu ne "pobegnem". "Dobro", pitam iz zezanja, "a kud ću ja?" "Pa malo kod tvojih, malo kod mojih. Dok se ne vratim." Posle smo se tome slatko smejali. Ostali prijatelji.

Javljali su se i muškarci, da ispričaju svoja iskustva:

- Mogu samo da ti kažem kako sam odbio njenu "prošnju".

ZDRAVSTEVNI ZVANIČNICI OBJAVILI: Studija o koronavirusu otkrila ko je najugroženiji!

Odbio sam ženu tri puta kad me je prosila, jedne noći oko 3 noću sam ušao kroz prozor njene prizemne kuće, uskočio u krevet, probudio je i pitao - napisao je neko, ali bez najzanimljivijeg dela: kako je žena reagovala na takvu prosidbu.

Iako čak ni mnoge od ovih "odbijenica" ne deluju kao nesrećan kraj, čak naprotiv, pratioci su nabrojali i nekoliko simpatičnih i romantičnih prosidbi.

- Pružio mi kalendar, ja kažem: "Bili mi ovi s carine pre neki dan, doneli hrpu kalendara". On kaže: "Biraj datum, ludo..." Davno beše.

JELENA I NOVAK ZAPEVALI NA SCENI: "Ti si moja čokalada, ja bih tebe ljubio!"

- Stavio mi prsten dok sam spavala.

- Osmislio izlet za Novi Sad, i tako mi seli na neku klupicu na Petrovaradinu da predahnemo, kad on izvadi prsten.

- Rekao mi: "Spremi se, idemo da kupimo šelnice". Kad mi ispred zlatare. Posle sam guglala šta je šelna.- U ambulanti na previjanju. Sedam dana sam primao injekcije i u 9 sam je pitao. I evo 32 godine, još me previja.

JELENA JE MUŽA PREVARILA SA FUDBALEROM: Sad imaju troje dece, a evo kako I SA KIM živi njen bivši

- Odveo je na Gardoš, izvadio prsten: "Bi l'?" "Bih!"

- Pitanje je palo u kafiću, bez priprema i lažne romantike spontano došlo, otprilike "Je l' hoćemo?" "Hajde." Posle se išlo zvanično kod njenih roditelja.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti