18°C

Beograd

Photo: privatna arhiva

Izvor: alo

LOVCI NA PEDOFILE OTKRILI VOJNIKA KOJI JE NAGOVARAO DEVOJČICU (12) DA SE SLIKA GOLA: Sedim i čekam tvoju fotku (GALERIJA)

Gnusno! Sarajlija, bivši pripadnik vojske, koji trenutno živi u Nišu, slikao se bez zaklanjanja lica, s polnim organom u ruci, a fotke je slao devojčici (12), govoreći joj: „Sedim i čekam tvoju sliku da d*kam!“

Grupa balkanskih lovaca na pedofile „Stoppedofilija SP“, koja u svojim redovima ima 15 operativaca, otkrila je da se iza ove perverzne poruke krije S. S. (ime poznato redakciji), koji se na Fejsbuku lažno predstavljao kao Zlatko Matić iz Leskovca. On je fotke slao na lažni profil 12-godišnje devojčice, iza kojeg se kriju lovci na pedofile i tako se upecao u njihovu zamku!

ŽENE ŽRTVE, ŽENE MUČENICE: Devojke ne pravdajte ga kad vam se ne javlja

Posle uobičajenog razgovora, predator je rekao devojčici da želi da se druže i dopisuju na Fejsbuku, pod uslovom da sve ostane njihova tajna! Prepisku je počeo komplimentima: „Mnogo si lepa, odakle si i koliko imaš godina, dušo čikina?“, „Slatka si devojčica, ali izgledaš kao da si starija, baš si napredna“, „Ti si pravi šećer“.

Posle raspitivanja s kim živi i gde su joj mama i tata, upitao je devojčicu da li želi da bude njegova „unukica“, kao i to da je „voli deka“!

DANAS ISPLATA STIPENDIJA: Nadareni đaci i studenti dobijaju četvrtu i petu mesečnu ratu stipendija

 U nekom trenutku poslao je svoju fotografiju, na kojoj mu se vide lice i polni organ u ruci. Devojčici je rekao da se ne ljuti „jer će videti nešto“, tražeći da mu obeća da će sliku odmah obrisati. Kada mu je rekla da nikada nije videla muški polni organ, uzvratio je: „Ooooh, unukice!“. Bio je uporan da se i „devojčica“ fotografiše, pa je tražio od nje da ode u kupatilo da se slika i da mu pošalje fotografiju, govoreći: „Sedim i čekam tvoju sliku da d*kam“ - otkrivaju lovci na pedofile.

PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ: Danas obilazi radove na Klinici za infektivne bolesti

Prema ustaljenoj šemi razgovora, „devojčice“ je od predatora tražila da se slika sa prstom na bradi, a on je pristao i tako otkrio ko se krije iza lažnog profila Zlatka Matića. Grupa „Stoppedofili SP“ navodi da je celokupna prepiska data policiji na uvid i da se nadaju da će inspektori uspeti da uhvate pedofila. 

Predator bio predsednik kućnog saveta!

Stanari su prijavili pedofila Policijskoj upravi u Nišu, navodeći da je bio predsednik kućnog saveta u zgradi koja se nalazi u blizini tri škole, ali se on odmah posle toga odselio!

- Reč je o bivšem vojnom licu iz Sarajeva, koji živi sam u Nišu. Živeo je u naselju Durlan, u blizini osnovne škole, prema dojavama koje smo dobili od zabrinutih građana. Koristio je više profila koje je pogasio, a potom je otvorio novi pod imenom Zlatko Matić. Izdaje se za dedu koji ima unuku i ćerku, kako bi sa decom imao temu za razgovor -objašnjavaju iz „Stoppedofiliji SP“.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar