19°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

PROSTITUTKA MIRELA OTVORILA DUŠU: Ovo su moji klijenti iz Srbije!

- Nemam supruga, nemam porodicu. Imala sam dečka, kojeg sam ostavila. Nisam mogla više da ga lažem da radim noćne smene ili da čuvam decu - jada se Mirela P. (26), devojka iz unutrašnjosti Srbije koja se bavi najstarijim zanatom od kada je upisala fakultet u Beogradu, bez dlake na jeziku priznaje da je nekoliko puta bila u dilemi da li da se posveti nekom poštenom poslu, ali je zbog novca odlučila da ostane prostitutka!

HOROR: U kući pronađeni leševi muškarca i žene, imaju vidljive povrede po telu!

- Velike su pare u igri i znam da ni na jednom poslu ne bih mogla da za tri meseca zaradim za stan! Znam da devojke koje rade na ulici ne zarađuju ni približno toliko. Najčešće se drogiraju i imaju makroa, koji im uzima deo zarade, ali one su to same odabrale - kaže Mirela i navodi da uglavnom radi uveče i tokom noći.

HOROR: U kući pronađeni leševi muškarca i žene, imaju vidljive povrede po telu!

- To su većinom moji stalni klijenti ili mušterije koji dolaze po preporuci. Najviše sam bila sa petoricom za jedno veče. Klijentima nudim klasiku i oral. Dešavalo se da su pojedini klijenti tražili i neke druge stvari, ali sam im odgovarala da to ne radim. Često mi traže uslugu domino dame i to sam poslednjih godinu dana počela da praktikujem sa nekim klijentima - priča Mirela.

- Zovu me najčešće ljudi koji nisu poznati javnosti - biznismeni, bankari, privrednici, vlasnici jakih firmi, kao i sportisti. Među njima ima oženjenih, razvedenih i samaca. Nemam supruga, nemam porodicu. Imala sam dečka, kojeg sam ostavila. Nisam mogla više da ga lažem da radim noćne smene ili da čuvam decu. Nekada sam znala da ga slažem, govorila sam da idem u rodni grad da pomognem majci, pa se nismo viđali po nekoliko dana, ali nije moglo tako da funkcioniše… Nije bilo fer - iskreno kaže Mirela i skreće pogled u stranu.

U ITALIJI SPREČENA OTMICA JOVANA (8) IZ BEOGRADA: Glavni akter američki marinac, majka očajna!

- Sat sa mnom košta 300 evra, cela noć je 800 evra, a putovanja se posebno ugovaraju. Najviše sam zaradila kada sam sa jednim biznismenom iz Bugarske bila pet dana na putovanju. On je tokom dana uglavnom imao poslovne sastanke, a veče i noć smo provodili zajedno. Za tih pet dana sam zaradila 8.000 evra. Osim tog novca, od njega i njegovih poslovnih prijatelja sam dobijala skupe poklone. Radim sa drugaricom, koja me je i uvela u ovaj posao, i još jednom devojkom. Klijenti su stalni, a ponekad se dogodi da imamo nekoga po preporuci. Među klijentima imamo i one koji su s druge strane zakona i kojima možemo uvek da se obratimo za pomoć, tako da imamo i neku vrstu zaštite - tvrdi Mirela i dodaje da želi porodicu i decu, ali da je to u njenom poslu teško ostvariti.

RAMPA ZA ŠKOLARCE Odlažu se ekskurzije iz Srbije u Italiju zbog koronavirusa!

Planira da u penziju ode sa 35 godina!

Mirela kaže da prvi put kada je bila sa mušterijom nije imala osećaj da se prostituiše.

VELIKA VEST IZ EVROLIGE: Sad je potpuno jasno da li Partizan i Zvezda mogu zajedno u evropsku elitu!

- Momak sa kojim sam provela veče bio je zgodan fudbaler, nekoliko godina stariji od mene. Možda sam ušla u ovaj svet baš zato što mi je prvi put bilo dobro. Nemam psihičke krize i nikada ih nisam imala. Iz ovog posla je teško izaći jer je zarada velika. Ne znam kada ću prestati da se bavim ovim poslom, ali mislim da ću ovo raditi bar do 35. godine - kaže Mirela.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti