5°C

Beograd

Photo: facebook/printscreen

Izvor: Telegraf.rs

MLADEN JE NA ČETIRI TESTIRANJA BIO NEGATIVAN NA KORONU, NA PETOM POZITIVAN: Porodica mu poslala Bibliju!

Mladen T. (30) iz Niša koji je zaražen korona virusom je danas evakuisan sa kruzera "Diamond princess" koji je usidren u luci Jokohama u Japanu, rekao je za Telegraf.rs Mladenov rođak. On i još jedan državljanin Srbije, S. O. (29), takođe oboleo, su prebačeni u medicinsku ustanovu kod Nagoje.

Prema rečima ovog rođaka, on je danas pričao s Mladenom telefonom, koji je rekao da je na četiri testiranja bio negativan, a tek na petom pozitivan.

- Vrlo je zadovoljan smeštajem u toj ustanovi. Uslovi su dobri i imaju sve što im treba. Mladen je pozitivan, dobro se oseća, bez obzira što ne zna koliko će dugo biti tamo. Raspoložen je, druži se sa drugim ljudima u toj ustanovi - dodaje rođak i napominje da Mladen ne daje nikakav povod za brigu.

Prestali smo da se rukujemo, maske su poskupele, a sanduke NOSIMO SAMI do groblja: Kako izgleda život unutar ITALIJANSKE"CRVENE ZONE!

Bezbedniji je tamo

Prema rečima ovog rođaka, cela porodica je bila mnogo zabrinuta dok je Mladen bio na brodu, ali su sada mnogo mirniji, jer je bezbedniji u toj ustanovi.

Mladen je, prema rođakovim rečima, dva meseca je kao konobar radio na brodu, a trebalo je da ostane šest meseci. Ovo mu je već šesta sezona.

Kako kaže rođak, Mladen je mlad i zdrav, tako da ne strahuju za njega.

- Smeštaj nije karantinskog tipa, sobe su kvalitetne i svi se slobodno kreću, po sobama, ali ne mogu da napuštaju ustanovu - kaže rođak.

Prema rođakovim rečima, Mladenu su poslali Bibliju, koju je tražio.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti