28°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: happybsc

PRVA IZJAVA ZARAŽENOG DOKTORA SA SAJMA: Nadam se brzom oporavku i aktivnoj pomoći građanima

Ispovest prvog obolelog iz privremene bolnice na Sajmu!

Doktor Branislav Stojković sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje jedan od pacijenata sa lakšom kliničkom slikom zaraze korona virusa.

On se danas nalazi u drugačijoj situaciji od one na koju je navikao. Sad je on taj kome je njegovo znanje i znanje njegovih kolega najpotrebije.

Ovaj mladi lekar je dokaz da ni oni koji pomažu drugima nemaju izgrađen imunitet koji će "odbiti" ovu opaku bolest. Kako je na Sajmu i kakva je slika, Stojković navodi u video klipu ispod...

- Nažalost i ja se nalazim među obolelima. Ovde se svi osećamo dobro, za sad - dodajući da se svi bore 24 časa da tako i ostane.

Posebno se zahvalio državi i svima onima koji se bore protiv ovg nevidljivog neprijatelja, i nada se brzom ozdravljenju kako bi sešto pre vratio svom timu i zajedničkim snagama dobili ovaj rat uz šti manje posledica.

_ Svi mi koji smo ovde se nadamo da ćemo nakon perioda oporavka i  izolacije koja je neophodna moći aktivno da pomognemo ostalima koji su pozitvni na korona virus - bio je jasan doktor Branislav.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar