14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

GRDONAČELNIK O KORONI: Imamo 15 zaraženih, nema obolelih medicinskih radnika

Od prvog pacijenta pa zaključno sa današnjim danom u Subotici je ukupno potvrđeno 15 slučajeva zaraženih virusom korona, izjavio je danas gradonačelnik Bogdan Laban i ističući da među zaraženima nema zdravstvenih radnika pozvao sve da ne šire dezinformacije i lažne vesti.

Laban je kazao i da su svi oboleli Subotičani stabilno te da situacija nije zabrinjavajuća, a da je povećanje zaraženih, shodno situaciji u zemlji i Evropi uopšte, očekivano i dodao da s obzirom da smo u četvrtoj sedmici epidemije, situacija nije zabrinjavajuća za Suboticu.

SVE O KORONI

PREDSEDNIK SE NE OSEĆA DOBRO, OBRATIĆE SE U NAREDNA DVA DANA

DANAS JE NAJGORI DAN ZA SRBIJU: JOŠ 7 MRTVIH! (VIDEO)

NAJAVA MINISTRA FINANSIJA: Država će svakom građaninu uplatiti 100 evra!

HUMANI VOLONTERI GRADA BEOGRADA ZA HAPPY BSC: Ništa nam nije teško! (FOTO)

PRVA IZJAVA ZARAŽENOG DOKTORA SA SAJMA: Nadam se brzom oporavku i aktivnoj pomoći građanima

Naglasio je i da su jedine relevantne i pouzdane informacije o broju obolelih one koje saopštava Ministarstvo zdravlja i pozvao građane da ne šire paniku i dezinformacije.

- Podsećam da je za tačan broj oboilelih i hospitalizovanih jedina relevantna i tačna informacija od strane Ministarstva zdravlja, a različite i oprečne informacije o osobama koje su zaražene predstavljaju opasnost, kazao je Laban dodajući da se na taj način nepotrebno unosi panika među građane.

PROČITAJTE JOŠ

PREDSEDNIK PRIVREDNE KOMORE: Čak 595 kompanija redukovalo ili obustavilo rad!

PRIVREDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA: Evo šta dobijaju velike kompanije a šta paušalci

SINIŠA MALI: Privredni paket mera vredan 5,1 milijardi evra!

NIŠKI ČAIR SPREMAN: Sve gotovo u privremenoj bolnici za zaražene koronom

Apelovao je na sve da budu odgovorni prema sebi i društvu, da oni koji mogu kada na snazi nije zabrana kretanja izlaze samo kada moraju i da ne koriste policijski čas za ostvarivanje socijalnih kontakata.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar