15°C

Beograd

Photo: Tanjug/Printscreen

Izvor: HappyBSC

DR KISIĆ: KRIZNI ŠTAB NE ŠIRI PANIKU, NITI JEDAN GRAD NEĆE BITI POŠTEĐEN!

Dr Darija Kisić je rekla na press konferenciji Kriznog štaba da su brojevi neumoljivi i da pokazuju gde smo i kako se ova zaraza širi. Ukoliko svako od nas ne preuzme odgovornu ulogu, teško da će ovo mere vredeti.

Na pitanje o cirkularnoj poruci Kriznog štaba koja je kružila juče Srbijom, dr Kisić je odgovorila:

- Krizni štab je poslao poruku da bi došao do one grupe građana koji ne gledaju televizor i nemaju internet i širenje nije bio cilj nego da ljudi budu bolje informisani.

NAJNOVIJE VESTI O KORONI

PRVA SMRT U VLADI SRBIJE ZBOG KORANA VIRUSA! Preminuo jedan od osnivača SNS

POČEO TEST SAMOPROCENE NA COVID-19 Brnabić: Cilj je da smanjimo gužve i ubrzamo lečenja!

ON JE NAJMLAĐI PACIJENT NA SAJMU: Ima 10 godina i nije hteo da se odvaja od majke!

OVAKO JE ĆUPRIJA POSTALA ŽARIŠTE KORONE Dva nulta pacijenta, a šta je sa obolelim lekarima, zaštitom i vodom

Na pitanje da li imamo nova žarišta u kojima se virus širi, dr Kisić je odgovorila da podatke dobijaju neposredno pre nego dođu ovde:

- Već je izvesno da niti jedan grad u Srbiji neće biti pošteđen ukoliko građani nastave ovako da se ponašaju. Sve informacije koje se dobijaju na nivou lokalnih samouprava su od kolega i oni su početni izvor informacija. Cilj nam je da sinhronizovano širimo informacije. Nikome nije zabranjeno da se informacije prenose, ali sada delujemo kao jedan tim i da svako dobije odmah informaciju. Nije ovo situacija i vreme za ekskluzivitet. Cilj je pravovremeno i pouzdano informisanje - istakla je dr Kisić nakon pitanja o mera koje je Vlada Srbije donela vezano za informisanje.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar