10°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: happybsc

NIS PODRŽAO ER SRBIJU: Za dopremanje medicinske pomoći 270 tona goriva

U kriznim vremenima solidarnost je najbitnija pa je tako i Naftna industrija Srbije odlučila da se uključi u akciju i da time pomogne herojske napore našeg nacionalnog avio-prevoznika, čije letelice u Srbiju svakodnevno dopremaju medicinsku pomoć i  vraćaju srpske državljane, pa je podržala Er Srbiju sa 270 tona goriva. 

PROČITAJTE JOŠ

BEBA ROĐENA U FRONTU DANAS IDE KUĆI: Majka iz Valjeva zaražena je koronom i biće u kućnoj izolaciji!

NESTALA DOKTORKA IZ VUHANA, KOJA UPOZORILA NA COVID-19: Dala intervju, pa joj se gubi svaki trag

PRIVOĐENJE ZBOG LAŽNIH VESTI Na Tviteru širio paniku o potpunoj zabrani kretanja!

PRESUDA DONETA!15 meseci zatvora zbog kršenja samoizolacije

MONSTRUM VEČNO U ZATVORU: Malčanski berberin za otmicu i mučenje maloletnice napisana optužnica!

Ovim poklonom kompanija i zaposleni NIS-a ujedno žele da izare zahvalnost zaposlenima srpskog nacionalnog avio-prevoznika koji su  se  odmah stavili na raspolaganje državi i svim građananima, kako bi dali svoj doprinos u suzbijanju zaraze korona virusa.

Zajedničkom akcijom NIS i Er Srbija daju pun doprinos svim naporima Republike Srbije da se suzbijie epidemija virusa Covid-19 i time se omogući pomoć svim našim zdravstvenim radnicima i građanima.

Takođe, svoj doprinos pruža i Klib volontera NIS-a. Članovi ovog Kluba realizovali su mnoge ideje i  akcije u cilju podrške građanima, posebno starijima, koji su u uslovima epidemije najugroženiji i najrizičnija grupa stanovništva. Uz svakodnevnu pomoć starijima, Članovi Kluba volontera NIS-a angažovani su na izradi zaštitinih maski ao i dezinfikovanju javnih površina koji doprinose suzbijanju i korona virusa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar