14°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: happybsc

OMOGUĆENO ZAPOŠLJAVANJE ZA 300 GRAĐANA: Evo koja se radna mesta traže

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja omogućilo je dodatno angažovanje kadrova u svim ustanovama socijalne zaštite na teritoriji cele Srbije, u cilju obezbeđivanja još bolje zaštite i unapređenja uslova života svih korisnika koji žive u ovim ustanovama i istovremeno spadaju u kategorije najugroženijih građana od zaraze virusa COVID-19.

NAJNOVIJE VESTI O KORONI

PRVA SMRT U VLADI SRBIJE ZBOG KORANA VIRUSA! Preminuo jedan od osnivača SNS

POČEO TEST SAMOPROCENE NA COVID-19 Brnabić: Cilj je da smanjimo gužve i ubrzamo lečenja!

ON JE NAJMLAĐI PACIJENT NA SAJMU: Ima 10 godina i nije hteo da se odvaja od majke!

OVAKO JE ĆUPRIJA POSTALA ŽARIŠTE KORONE Dva nulta pacijenta, a šta je sa obolelim lekarima, zaštitom i vodom

Imajući u vidu povećani obim posla, smeštajne kapacitete - broj korisnika, kao i broj trenutno zaposlenih, upražnjenih mesta za angažovanje lica na privremeno povremenim poslovima svake ustanove, omogućeno je dodatno zapošljavanje 199 negovateljica, 53 medicinske sestre, 4 medicinska tehničara, 3 lekara i 16 radnika obezbeđenja.

Svi zainteresovani građani, koji ispunjavaju kriterijume, mogu da  pošalju svoje prijave na mejl adresu ustanove u kojoj konkurišu.

Spisak svih ustanova je u prilogu, a isti će biti objavljen i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar