7°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: kurir

MLADI FARMACEUT IZ BORČE JE HEROJ: Rizikovao svoj da bi spasao tuđi

Juče se u Borči, tačnije u Centru 1, na ulici odigrala potpuna drama koja je sugrađane koji su prisustvovali ovoj sceni delimično zbunila. Mnogi su se zapitali kako bi zapravo oni reagovali u situaciji kojoj su prisustvovali.

U utorak ujutro oko 07.15 časova, čovek je pao na ulici u Centru 1. Nisam lekar, ali ličilo je na srčani udar, prestao je da diše – posvedočila je jedna žena očevidac za medije.

Oni koji su se tu zatekli rastrčali su se da pomognu, a onda je iz apoteke istrčao farmaceut, bez razmišljanja skinuo masku, dao mu veštačko disanje i masirao srce.

JOŠ O KORONA VIRUSU

NIKOLA ROKVIĆ PEVA ZA KOMŠIJE: Pogledajte koncert sa terase (VIDEO)

U ŠPANIJI KORONA USPORAVA: Broj preminulih manji u odnosu na kraj marta

OHRABRUJUĆE VESTI DOLAZE IZ MILANA: Maldini i njegov sin se oporavili od korona virusa

FIBA DONELA ODLUKA: Takmičenja neće biti ovog leta

- Da li je taj potez, obzirom na situaciju, pametan, ne znam, ali znam da je ljudski. Nadam se da je komšija dobro i nadam se da ćemo uspeti da zadržimo ljudskost koju je pokazao mladi farmaceut – dodala je ova sugrađanka

U vreme kada živimo u strahu od virusa COVID 19, ovaj podvig je još veći. Mladi farmaceut u Borči je svesno rizikovao svoj, da bi spasio tuđi život

I znamo da mnogima ovo neće izgledati kao pametan potez, ali je svakako human i ljudski!

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar