30°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Zlatibor tokom praznika, najtraženije kuće sa dvorištem

I ovog Prvog maja, i pored vanrednog stanja, na Zlatiboru ima gostiju, a pošto hoteli ne rade, svi gosti su smešteni u privatnom smeštaju.

Po rečima direktora Turističke organizacije Zlatibor Vladimira Živanovića, veliko interesovanje prethodnih dana vladalo je za iznajmljivanje kuća sa dvorištem zbog zabrane kretanja.

"Nije se pitalo za cenu tih kuća, a kada su one izdate tražili su se apartmani sa velikim terasama, kako bi gosti lakše proveli vreme policijskog časa. Dosta gostiju je i u sopstvenim apartmanima i kućama", kaže Živanović za Tanjug.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

POLICIJSKI ČAS DO SUBOTE U PET UJUTRU: Penzioneri u šetnju dva puta

Kina odbila da SZO učestvuje u istrazi o poreklu koronavirusa

I DOBRA I LOŠA VEST: Doktorka Darija o korona virusu

Merkelova kritikovala vodećeg nemačkog virusologa

TRAGEDIJA NA SREBRNOM JEZERU Policija traga za nestalim

OD PONEDELJKA NOVA PRAVILA U KAFIĆIMA: Evo ko mora da nosi masku i rukavice

Direktor Turističke organizacije Zlatibor ističe da meštani, kao i gosti, poštuju zabranu kretanja, a pripadnici policije kontrolišu situaciju i aktivno patroliraju ovom planinom.

Živanović ističe da na Zlatiboru, posle ukidanja vanrednog stanja, očekuju dobru letnju sezonu.

"Preporuka Vlade Srbije je da se letnji odmor provede ove godine u Srbiji zbog epidemije korona virusa. Nadamo se da će gosti i ovog leta doći na Zlatibor, koji je jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji, a mi ćemo se potruditi da njihov boravak na Zlatiboru i ovog leta bude sadržajan i dobar", kaže Živanović.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti