Izvor: Tanjug
19.07.2021 u 16:51
0

UKINUTO VANREDNO STANJE U DEČANIMA: Situacija bolja, ali uzrok trovanja i dalje nepoznat!

Gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj odlučio je danas da ukine vanredno stanje u toj opštini uvedeno zbog masovnog trovanja građana.

Vanredno stanje proglašeno je 13. jula.

VAŽNO

PREMIJERKA SRBIJE I DANAS I SUTRA GOSTUJE U SAD: Očekuju se nove investicije!

LAZANSKI: BRUKA ZA CRNU GORU odbili zahtev Srbije da se oružje za našu zemlju dopremi preko luke Bar

NASTAVAK DIJALOGA U BRISELU:Vučić i Kurti sa Boreljom i Lajčakom!

VESIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU NA TV HAPPY: Oduzeti licence svima koji su krivi za urušene zgrade na Vračaru!

Odluka o ukidanju vanrednog stanja doneta je danas, nakon poboljšanja situacije u toj opštini, gde je oko 1.500 građana u poslednjih nedelju dana zatražilo medicinsku pomoć sa simptomima trovanja, piše Koha.

PROČITAJTE JOŠ

OPTUŽENIMA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Viši sud u Beogradu potvrdio optužnicu za ubistvo Bojana Mirkovića!

LETO IM POMRAČI UM: Silovali i zlostavljali!

IVANJICA: Nevreme se NE stišava, gromovi, pljusak, grad, oluja

SAVETI ZA SUNČANJE: Kako da ne pocrvenite?

„Danas smo na sastanku Štaba za upravljanje vanrednim situacijama doneli odluku o ukidanju vanrednog stanja u opštini Decan. Zahvalan  svima koji su doprineli prevazilaženju ove situacije. Nadam se i želim da više nemamo takve vratolomije“, napisao je Ramosaj na Fejsbuku.

Kako se navodi, u početku se mislilo da je do trovanja došlo vodom u nekim selima, ali analiza je pokazala različite rezultate, mada su u nekim selima pronađene neke bakterije, a još se ne zna šta je tačno izazvalo probleme građanima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter