29°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Tanjug

MARKOVIĆ PORUČIO DA TELEFONI RADE: Ana Brnabić je mogla da pozove mene

Premijer Crne Gore Duško Marković rekao je da telefoni rade i vlasti iz Srbije su mogle da nazovu i pitaju ako ih zanimaju odluke Vlade Crne Gore da zasad neće otvoriti granicu prema Srbiji.

- Brnabić je mogla da pozove mene, Vučić Ðukanovića. Da mi idemo tamo i da pitamo šta da radimo, ne nikako. Ne polažemo nikome račune. Ozbiljno smo društvo i evropski se ponašamo. Nismo dobili primedbu ni od jedne zemlje u odnosu na odluku o granicama. Dobili smo samo čestitke -  rekao je Marković na konferenciji za novinare posle "premijerskog sata", pišu podgorički mediji.

Prema njegovim rečima, zanimljivo je da jedna konferencija za novinare na kojoj su najavljene odluke, može da izazove toliko bure i optužbi na račun Crne Gore.

OVO MORATE ZNATI

BORIM SE PROTIV GRUPE VEOMA ZLIH LJUDI! SVI STE NJIHOVE ŽRTVE i oni su OPASNOST ZA SVET!

ATENTAT NA MENE JE NARUČEN IZ CRNE GORE! Mi se borimo za prava SVIH GRAĐANA I TO NEKIMA SMETA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U "GLAMUR SPECIJALU"! (VIDEO)

- Mi se tako ne ponašmo. Srbija je među prvima zatvorila granicu i Srbija je država koja je odmah zabranila izvoz medicinske opreme za Crnu Goru. Srbija je zabranila izvoz pšenice, ali nismo reagovali na to, jer smo cenili da su to odluke vlasti Srbije -  naveo je Marković odgovarajući na pitanja novinara.

On je dodao da ne zna šta je povod za izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poručio da se odluka Crne Gore da zasad ne otvori granice sa Srbijom zasniva na epidemiološkim standardima.

Komentarišući odluku srpskih vlasti da se ne dozvoli sletanje aviona Montenegro erlajnsa, Marković je kazao da je i to odluka srpskih vlasti te da se traži alternativa kao i u slučaju pšenice.

- Ona nije logična, nećemo tražiti objašnjenje za to - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar