17°C

Beograd

Photo: facebook

Izvor: Tanjug

NAJNOVIJA PREDSTAVA NA TAŠMAJDANU: Teatar Vuk i "Ajnštajnova izdaja"

eatar Vuk izvešće svoju najnoviju predstavu “Ajnštajnova izdaja” Erika Emanuela Šmita u režiji Andree Lazić danas od 21 čas na otvorenoj sceni stadiona Tašmajdan.

Ova "ozbiljna komedija", kako navode autori predstave, prati dva neobična čoveka, koji se sreću četrdesetih godina dvadesetog veka, pokušavajući da nađu zajedničku tačku oproštaja, sebi i svetu, koji je uvek na ivici uništenja.

U središtu priče je slučajni susret slavnog naučnika Alberta Ajnštajna sa američkim skitnicom na obali jezera u Nju Džerziju.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA - NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

- Ajnštajn, nemački Jevrejin i ubeđeni pacifista, ''ukršta'' stavove s čovekom koji je izgubio sina u ratu i brani smisao njegovog postojanja. Filozofska, a krajnje razumljiva drama Erika Emanuele Šmita, najizvođenijeg dramatičara našeg doba, vodi nas ka Istini i Pravdi, koje su poslednja odbrana genija, u svakoj oblasti nauke i života -  objašnjavaju autori.

U predstavi igraju Nebojša Dugalić, Branislav Zeremski i Jovan Jelisavčić.

Na incijativu beogradskih pozorišta i Sekretarijata za kulturu, sva beogradska pozorišta će od 25. juna do 20. jula svoje predstave izvoditi na stadionu Tašmajdan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar