18°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: Blic.rs

SAVIĆI IZ LESKOVCA ODANI UNIFORMAMA

Tri generacije porodice Savić iz Leskovca odabralo je da nosi uniformu - deda, sin i unuk. Miodrag je već penzionisani policajac, a njegov sin Saša je vatrogasac, baš kao i unuk Nemanja, objavljeno je na Fejsbuk stranici ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

- Briga o građanima tradicija je u leskovačkoj porodici Savić. Saša je dugogodišnji vatrogasac, dok Nataša radi na izdavanju ličnih dokumenata. Saša je, kao i njegov brat Igor koji je saobraćajni policajac, ljubav prema uniformi nasledio od oca Miodraga, sada već penzionera MUP-a. Ljubav prema ovom pozivu preneli su i na Sašinog i Natašinog sina Nemanju, koji nam se prošle godine pridružio u redovima vatrogasaca-specijalaca. Zahvalan sam im na njihovoj borbi za bezbednu i bolju Srbiju -  stoji u objavi na Fejsbuk stranici ministra policije Nebojše Stefanovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar