29°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

NEBOJŠA ČOVIĆ NA HAPPY TV U Americi se dešava obojena revolucija!

Gost "Dobro jutro Srbijo" ovog jutra bio je Nebojša Čović.

- Aba liga će početi u septembru, a Evroliga u oktobru. Kako će teći prodaja karata, mi to još uvek ne znamo, da li će početi bez publike ili sa publikom, niti gde smo i šta smo. Ne znamo ni da li će se vratiti epidemija.

Komentarišući događaje u Americi, uz opasku domaćina Milomira Marića da se Americi dešava obojena revolucija, Nebojša Čović je istakao:

- Dosta su puta oni pravili obojene revolucije. Amerika i njena politika koja je vođena unazad 15 godina pokazala je kakav je globalistički pristup tih centara noći. Ovi migranti nisu nastali sami od sebe. Nisu potrebne ni premijeri ni vlade, to oni sami biraju. Ti migranti će biti veliki problem za celu Evropu, već jeste, ali će biti još veći i ne znam kako će se to završiti sa ekonomijom koja ulazi u veliku recesiju.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Danas u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra

SRBI VEĆ PAKUJU KOFERE ZA GRČKU A za aranžmane sada trebate izdvojiti ovoliko!

ŠTA KUVAMO DANAS Njegovo veličanstvo PAPRIKAŠ!

PRVE FOTOGRAFIJE KUĆE STRAVE! Novi detalji o OTMICI DEVOJČICE SA KOSOVA I MALE MEDLIN! (GALERIJA)

-  Takozvana država Kosovo je kriminalizovana država, taj virus se proširio na sve države u regionu, na Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i sve druge države u regionu.

O Kosovu i koliko imamo menevarskog prostora te o situaciji u svetu šta je komentarisao Nebojša Čović možete pogledati u videu ispod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar