0°C

Beograd

Photo: PIXABAY.COM

Izvor: kurir.rs

UŠLA U KAPELU DA UPALI SVEĆU, A IZAŠLA KRVAVA: Detalji nezapamćene nesreće na sahrani

Dušica A. (71), koju su povredili delovi mrtvačnog sanduka na sahrani njene rođake, puštena je na kućno lečenje i dobro se oseća

Dušica A. (71) iz Žablja, koja je prekjuče povređena u eksploziji kovčega na sahrani svoje rođake Draginje Gligorić (72), puštena je na kućno lečenje i, prema rečima njene porodice, dobro se oseća.

Podsetimo, bizarna nesreća, kakva u Srbiji dosad nije zabeležena, dogodila se u četvrtak na groblju u Bečeju, kada je rodbina u sanduk, pored tela preminule, spustila četiri flaše sa suvim ledom i čvrsto ih zatvorila, kako bi održavali nisku temperaturu tela.

- Kada je Dušica ušla u kapelu da zapali sveću kovčeg je eksplodirao. Jedna drvena stranica je skroz otpala i delovi su je pogodili u lice, koleno i ruku. Krvavu su je izveli iz kapele i na svu sreću nije došlo do težih povreda - podseća izvor i dodaje da je telo pkojne Draginje odmah prebačeno u drugi sanduk i da je sahranja ubrzo obavljena.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 309 pozitivnih na virus, testirano 8.102! Preminulo 11 osoba

NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Nije korona, ovo je neka druga bolest

POTPUNI ŠOK! KORONA JE OVAKO UTICALA NA MUŠKARCA (62): Trajalo je četiri sata, a doktori su bili u šoku

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

Porodica Dušice A. rekla je da je ona kod kuće i da se oseća dobro, ali da o nemilom događaju ne želei da govori.

- Nismo raspoloženi da pričamo o tome jer smo ceo dan proveli sa Dušicom u bolnici. Ovo je nesrećni slučaj, niko nije imao nameru da je povredi, ali se desilo šta se desilo. Verujemo da je to što se dogodilo svima interesantno, ali nama se ne priča na tu temu - rekli su ukućani povređene žene.

- Ona je išla na sahranu svoje jako bliske rođake, mi smo takođe u žalosti. Ni u porodici pokojne Draginje Gligorić nisu želeli da pričaju o nemilom događaju. Njene komšije su rekle da je ona bila dobra žena, a da je pre nekoliko dana preminula iznenada.  

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar