2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

INFICIRANA SMRTONOSNIM VIRUSOM: Milena Ivanović POZITIVNA na KORONU!

Milena Ivanović, supruga Olivera Ivanovića, ubijenog lidera inicijative SDP, pozitivna je na koronavirus, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora. Prema rečima naših sagovornika, ona se sada nalazi u kućnoj izolaciji i čeka kontrolni test. 

- Milena je oko nedelju dana bila u bolnici, imala je početak upale pluća. Međutim, to je ubrzo sanirano i ona je otpuštena iz bolnice - navode naši izvori i dodaju da je nakon toga Ivanovićeva otpuštena na kućno lečenje.

- Ona se sada dobro oseća, oporavlja se. U izolaciji je i čeka kontrolni test. Nada se da će ubrzo biti negativna i da će uspešno prebroditi ove zdravstvene probleme - ističu naši izvori. Ivanovićeva juče nije želela da daje izjave za medije.

- Gojkovićeva se svakog dana oseća sve bolje, tako da se očekuje i njeno skoro otpuštanje iz bolnice - navode naši dobro obavešteni izvori.

Podsetimo, mediji su pisali da je i Čedomir Jovanović, lider LDP-a, krajem juna primljen u bolnicu zbog upale pluća i sumnje na koronavirus. On se danima nalazi u Infektivnoj klinici, a supruga Jelena prenela je njegovu poruku na Fejsbuku.

- On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike po podne mi je poslao dve rečenice: „Čuvajte se svi. Odustaću nikad!“ - dodala je Jovanovićeva supruga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar