28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: tanjug

Normalizovan saobraćaj na Obilaznici kod petlje Orlovača

 JP Putevi Srbije saopštili su danas da je na Obilaznici oko Beograda, od petlje „Orlovača“ ka Bubanj Potoku - saobraćaj normalizovan.

Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, naselje Međuvršje - od 13. jula do 21. jula od 07.00 do 17.00 časova radovi na odstranjivanju nestabilne stenske mase sklone odronu, kavanje kosina. Naizmenično propuštanje vozila, sa povremenim obustavama u trajanju od 15-20 minuta.

Auto-put E-75, petlja Surčin - petlja Ostružnica (most preko reke Save) - u toku su do 14. jula radovi na detaljnom pregledu desne kolovozne trake. Za saobraćaj zatvorena vozna a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u smeru od Dobanovaca ka Bubanj Potoku.

OBAVEZNO PROČITAJTE

KRIZNI ŠTAB PRESEKAO! Ovo su NOVE MERE!

ONI SU RUŠILI NAŠ BEOGRAD BIA uhapsila strance nasilnike (FOTO)

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

TUŽILAŠTVO O NEREDIMA Pred sudijama 25 izgrednika, nastavlja se identifikacija

Auto-put E-75, petlja „Novi Sad istok“ - petlja „Novi Sad jug“, u smeru ka Beogadu - od 9. jula do 16. jula u toku svetlog dela dana, radovi na zameni čelične zaštitne ograde. Radovi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, odnosno u preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati slobodnim saobraćajnim trakama. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Auto-put E-75, petlja Ruma - petlja Sremska Mitrovica - u toku su do 18. jula pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza u vremenskom periodu od 08.00 do 17.00č. Za saobraćaj zatvorena vozna i preticajna a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, Batrovcima i Kelebiji, na izlazu, 120 minuta, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti