25°C

Beograd

Photo: putevi-srbije.rs

Izvor: tanjug

SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Izmena režima saobraćaja zbog radova!

 Putevi Srbije saopštili su da se na Obrenovačkom putu, na deonici Ručka - Duboko danas do 17 sati izvode radovi na redovnom održavanju asfaltnih zastora, zbog čega se vozila neizmenično propuštaju.

Na autoputu Bela Palanka - petlja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot u toku su radovi na izgradnji nadvožnjaka. Radovi će trajati do 31. avgusta, a saobraćaj se zbog njih odvija dvosmerno, na auto-putu i u levoj tunelskoj cevi.

Na petlji Leskovac centar u blizini mesta Pečenjevce od sutra do 15. avgusta obavljaće se radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, sa naizmeničnim propuštanjem vozila od 7 do 15 časova svakog dana.

Alternativni putni pravac je auto-put E-75 petlja Vlasotince.

OVO MORATE ZNATI

RUSI KONAČNO OTKRILI: Evo kada će početi sa vakcinacijom dece protiv korone! (VIDEO)

DAČIĆ ODGOVORIO BRNABIĆ: "SPS je pouzdan partner SNS-u, ODLUKA JE NA VUČIĆU..."!

MINISTAR MALI: Svaki zaposleni dobiće oko 155 evra, a evo kada novac leže na račun!

NESTANAK PRIJAVLJEN JUČE: Policija na NOGAMA, tragaju za OVIM ČOVEKOM!

Kilometar pre isključenja za Obrenovac na autoputu Ub - Obrenovac od 7 do 16c časova izvode se radovi na postavljanju zvučno izolacionih zidova, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka tokom 24 časa, jer će ostajati postavljena saobraćajna signalizacija i nakon 16 časova.

Na deonici autoputa Sremska Mitrovica-Ruma, iz smera Rume ka Sremskoj Mitrovici, zbog radova na pojačanom održavanju saobraćaj se odvija dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta.

Na autoputu Vladičin Han - Grdelica, u blizini petlje Predejane, zbog oštećenja dilatacije na mostu u smeru ka Nišu postavljena je privremena saobraćajana signalizacija i saobraćaj je preusmeren u voznu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti