28°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Informer.rs

SITUACIJA U SRBIJI SVE GORA! Reagovao Štab za vanredne situacije, OVO su HITNE MERE

Potrebno nastaviti sa pojačanim zajedničkim inspekcijskim nadzorom u koordinaciji inspekcijskih organa grada, okruga i Republike

O OVOME SE PRIČA:

KORONA PRESEK: Rekordan broj zaraženih u Srbiji!

BAJDEN PROGLASIO POBEDU! Počelo slavlje

ODLAZAK LEGENDE Preminuo Rajko Đurić

Na današnjoj vanrednoj telefonskoj sednici Štaba za vanredne situacije Kruševca naložene su hitne mere.

Javnom komunalnom preduzeću je naloženo i da uz nadzor Komunalne inspekcije sprovodi dnevno pranje ulica i javnih površina dezinfekcionim sredstvom natrijum- hipohloritom po preporuci Zavoda za javno zdravlje Kruševac.

Obaveštavaju se sve ustanove, organizacije i upravnici stambenih zgrada na terirtoriji Kruševca da mogu preuzeti koncentrovani rastvor natrijum-hipohlorit na lokaciji  u Ulici Nikole Čolovića.

PROČITAJTE JOŠ

MILAČIĆ PISAO PATRIJARHU Narod u Crnoj Gori je izabrao Joanikija

Megan Markl PREKRŠILA PRAVILO kraljevske porodice: Svet u šoku!

NOVE MERE: Rad od kuće gde god je moguće ili smene u grupama

Takođe je potrebno nastaviti sa pojačanim zajedničkim inspekcijskim nadzorom u koordinaciji inspekcijskih organa Grada i Republičkih inspekcijskih organa na nivou Rasinskog okruga.

- Obavezuju se svi da nastave sa obaveznom primenom epidem,ioloških mera u cilju suzbijanja pandemije virusa kovida-19, a u skladu sa preporukama Republičkog kriznog štaba, navodi se u najnovijim merama sa vanredne sednice Štaba za vanredne situacije Kruševca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar