19°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

KAZNE ZBOG OGROMNIH GUŽVI! Komunalna milicija od 15 sati obilazila tržne centre

Pripadnici Komunalne milicije i Sanitarne inspekcije obilazili su tržne centre, u kojima su uprkos epidemiološkoj situaciji, danas zabeležene ogromne gužve, i kontrolisali sprovođenje propisanih mera, rekli su danas popodne u Komunalnoj miliciji.

Prema rečima vršioca dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivana Divca, na terenu su bile četiri patrole te milicije sa inspektorima i jedna ekipa Sanitarne inspekcije.

U izjavi Divac navodi da je kontrola u tržnim centrima počela u 15 sati i napominje da se za nepoštovanje propisanih mera mogu kažnjavati uprava tržnog centra, vlasnici lokala, ali i sami posetioci.

OVO MORATE ZNATI

ZA VIKEND DRUGAČIJI PREVOZ ZBOG IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA

UBICU HAPŠENJE SPASILO LIKVIDACIJE: Istražuje se ko je naručio smaknuće Bojana Mirkovića

DANAS SU BOŽIĆNE POKLADE: Ovu stvar morate uradite pre spavanja

TAČIJU EVROPA OKRENULA LEĐA: Amandmani odbijeni! Čeka ga pakao u Hagu

NA PANČEVAČKOM MOSTU LANČANI SUDAR: Ekipe Hitne još na terenu

Da su sanitarni inspektori bili na terenu i da su obavljene pojačane kontrole poštovanja mera, potvrdili su i u Ministarstvu zdravlja.

Uprkos teškoj epidemiološkoj situaciji i merama za borbu protiv širenja korona virusa, u beogradskim tržnim centrima velike su gužve zbog akcije "Crni petak" tokom koje građani mogu da pazare robu sa velikim popustima.

Fotografije i snimci od danas pokazuju da građani ispred radnji građani čekaju u redovima, i, mada nose zaštitne maske, ne poštuju propisane mere o držanju rastojanja.

Prema najnovijim merama Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa, radno vreme tržnih centara je ograničeno i mogu raditi do 18 sati.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar