18°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

NAJGLEDANIJI JUTARNJI PROGRAM SE NASTAVLJA: Nada Macura progovorila o dr Nestoroviću

Najgledaniji jutarnji program u Srbiji sa Katarinom Koršom i legendom srpskom novinarstva Milomirom Marićem se nastavlja u dobrom raspoloženju.

Dr Nada Macura je istakla da je njen kolega Branislav Nestorović,  koji sedi pored nje u studiju Happy TV, najpopularniji lekar, s obzirom da uliva nadu svakom pacijentu. 

- On leči istinski. U početku sam ga kritikovala, ali sam shvatila posle da je savršen porodični lekar koji se svojom elokventnošću svrstava u lekare kojima treba verovati - poručuje Nada Macura. 

Doktorka Hitne pomoći govori da ne treba plašiti narod. 

SVE O SPORTU

DRAGAN DŽAJIĆ O GODINA ZA NAMA: Veliki uspeh za klub sa ovih prostora!

RADONJIĆ OTKRIVA: Evo ko će pomagati treneru Crvene zvezde u narednom periodu

BOGDANOVIĆEV PLES PO TERENU: Fantastičan SRBIN nije mogao da spreči poraz od Bruklina

Na pitanje šta znači slojevito odevanje i da li može pobediti košavu, Nada Macura ističe da je pobeda sigurna takvim oblačenjem. 

- U američkoj literaturi je navedeno, nisam to izmislila, samo sam primenila kako bi pomogla ljudima da znaju kako da se obuku - dodala je ona i istakla da svako treba da uradi antitela na korona virus jer ona nestaju za šest meseci i samim tim onda mora da usledi vakcinacija. 

Nestorović se nadovezao da antitela nisu pouzdana, ali da je imunitet kako ističe spas i osnovno oružje u borbi protiv korone. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar