20°C

Beograd

Photo: Arhiva, Youtube (Printscreen)

Izvor: Kurir.rs

ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU IŠLE U GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Terao ih je da rade ove GNUSNE stvari!

Vest da je Miroslav Mika Aleksić silovao glumicu Milenu Radulović kada je imala samo 17 godina šokirala je mnoge.

PROČITAJTE JOŠ: 

DAČIĆ O RAZGOVORU SA MEKLALISTEROM: Svi treba da učestvuju u dijalogu vlasti i opozicije

VREMENSKA PROGNOZA: Danas ujutro mraz, potom oblačno i hladno, a OVO nas očekuje naredne sedmice

PODLEGLA POVREDAMA: Na ženu pala ledenica, osećala se dobro, ali je posle par časova PREMINULA u Novom Sadu

MOLITE SE ZA POMOĆ: Ako ste u nevolji, svih sedamdeset apostola DANAS pomaže

Milena je pozvala i druge devojčice i devojke koje su pohađale Mikinu glumačku školu da progovore, a to su neke odmah i uradile na društvenim mrežama.

- Kada sam napunila nekih 16, 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Ne sećam se tačno kako je to iskomunicirao. Sve u svemu, počeo je da me ispituje vezano za seks. Vrlo se dobro sećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan, što sam kasnije čula da hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak bio u tvom životu. Pitanja su bila: "Da li se kre*eš?". Ja sam se naravno zbunila, ali pošto se podrazumevalo u mom životu da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila "da", na šta se on nasmejao i rekao: "Da, da, a je l' voliš da se kre*eš?". Ja sam i dalje bila potpuno zbunjena situacijom koja se dešava, ali je on samo nastavio da postavlja pitanja. "A gde najviše voliš da se kre*eš?". Ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje: "Gde stigneš, a?", nakon toga je prestao da me ispituje i jedine situacije koje se sećam sledeće je bilo da mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po dupetu i rekao: "Malo je kanta, ali može da prođe", -  samo je deo ispovesti jedne od devojaka.

Jelena Radović Šargarepica na Tviteru je napisala svoje iskustvo.

- Sećam se da je od početka bio surov, da nas je na audiciji primio samo nekoliko, a došlo je na desetine... Roditeljima nisam govorila zbog čega ne idem kod Mike, mislili su da me mrzi -  deo je reči Jelene, koja nije krila kako se osećala kad je pohađala Mikinu glumačku školu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar