17°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

DRŽAVNA SEKRETARKA IŠLA U MIKINU ŠKOLU: Njenoj majci je nešto uvek bilo SUMNJIVO

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je čuveni beogradski učitelj glume Miroslav Mika Aleksić završio iza rešetaka zbog seksualnog uznemiravanja svojih učenica.

Mlada glumica Milena Radulović  sinoć je Aleksića prijavila policiji zajedno sa još dve devojke koje, kako je ispričala, ranije nije poznavala, a osumnjičeni učitelj glume priveden je policiji.

Od tog trenutka, mahom se oglašavaju bivše Aleksićeve učenice, koje su, ili bile žrtve seksulanog uznemiravanja, ili imaju pritužbe na njegovo ponašanje.

PROČITAJTE JOŠ: 

DR KON O SKIDANJU MASKI I NOVOM SOJU KORONE: Vakcinisati 3,5 miliona ljudi u Srbiji!

MOGUĆE SU TRAJNE PROMENE NA MOZGU: Javite se lekaru ako osećate ove ČUDNE simptome posle korone

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA SVE SILOVATELJE! Ovako su javne ličnosti podržale hrabru Milenu Radulović (FOTO)

ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU IŠLE U GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Terao ih je da rade ove GNUSNE stvari!

Jedna od njih je državna sekretarka Biljana Popović Ivković, koja je uputila javnost u svoje poznanstvo sa Aleksićem putem društvene mreže Tviter.

,,Mesec dana pohađala sam glumu kod Mike Aleksića. Njegova drskost, strogoća, preuzimanje uloge roditelja nije se dopala mojoj mami. Veliki naklon Mileni Radulović, toj snažnoj i hrabroj devojci! Učinila je veliku stvar za duše žrtvi i društvo u celini! Za pravdu!”, napisala je Biljana.

Biljanu je životni put okrenuo na drugu stranu od glume, pa je danas uspešna žena i državna sekretarka u kabinetu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar