26°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Objektiv

NOVINARKA GAZILA METALNE PIKSLE PO MIKINOJ ŠKOLI: Zbog STRESA se povukla

Kao bomba u medijima je pre nekoliko dana odjeknula vest da je ugledni učitelj glume, pedagog, scenarista i režiser Miroslav Mika Aleksić seksualno zlostavljao polaznice svoje škole glume “Stvar srca”, a prašina oko ovog slučaja već danima ne jenjava.

Njega je za silovanje prijavila glumica Milena Radulović, a odmah zatim i Iva Ilinčić za seksualno uznemiravanje, a sudski postupak je u toku.

Mnoge naše poznate ličnosti, novinari, voditelj, glumci, pohađali su Mikinu školu, a za njega su, do ovog bolnog saznanja, imali samo reči hvale.

Pored Marije Žeželj, Ivane Zarić, Nikole Đurička i mnogih drugih, Aleksićevu školu pohađala je i naša voditeljka i novinarka Nataša Ristić. Ona je imala samo reči hvale u svom tinejdžerskom dobu za svog profesora.

PROČITAJTE JOŠ

SVEST GRAĐANA SRBIJE NA VISOKOM NIVOU Đerlek: Do sinoć 436.000 prijavljenih za vakcinu preko eUprave

POSLE HAPŠENJA MIKE ALEKSIĆA OTVORENA PANDORINA KUTIJA: Srbijom HARA 450 predatora, ovo su DETALJI

BAČENA BOMBA RANO JUTROS NA KAFIĆ: Oštećena fasada, izlog i automobil

DR GLIGIĆ: Kako smo tokom variole vere za 10 dana vakcinisali 18 MILIONA ljudi, u red se stajalo bez dileme

Par godina nakon završetka glume kod Aleksića, u jednoj emisiji, Nataša je ovako govorila o njemu:

“Sa ove distance je lepo i lako razmišljati o nečemu što je prošlo, mnogo je zanimljivije bilo to doživljavati, to živeti. A kad već moramo da razmišljamo kako je bilo ( u Mikinoj školi prim.aut.) onda ostaje dobro osećanje, da se iz svega toga izvuklo dovoljno toga dobro za život. Šta sam ja izvukla? Izvukla sam malo svog samopouzdanja na površinu. Uglavnom imam malo samopouzdanja, u tim godinama, sa mojih 15, 16 bilo ga je još manje”.

“Jako sam mu zahvalna što je umeo da shvati moju osetljivost u prvom trenutku i što nije gazio po njoj. Pustio je dovoljno dugo da se oslobodim, da se otvorim,a onda smo krenuli sa nečim što može da bude upoznavanje sa životom. Bilo je i perioda kad sam puno plakala. Ja Miku poželim kao vaspitača za svoje dete. Niko od nas ko je izašao iz njegove škole iako je bio i “gluperda”, i išao na umivanje, ja sam gazila metalne pepeljare da bih se oslobodila, da bih oslobodila tu krutost i formalizam, ali znam da smo svi postali ljudi koji se dobro snalaze. Svi smo mi bili male duše koje pate kad im neko kaže ovo ili ono, međutim uvek je prevagnulo ono dobro”.

Nataša iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru, a u poslednjoj emisiji je domaćica bila zajedno sa još četiri koleginice.

Poslednjih godina radi kao predavač veština komunikacije, a kako je sama svojevremeno istakla u jednom trenutku je pomišljala da se zbog stresa potpuno povuče iz sveta medija. Da li je baš to bio razlog njenog povlačenja, nije poznato.

U skladnom je braku sa suprugom Ivanom, kompozitorom i muzičkim urednikom, sa kojim ima sina Mihaila. Intervjue daje retko i veoma je posvećena porodičnom životu.

“Kao i većina, živimo, u najboljem slučaju, na pozitivnoj nuli verujući da je dozvoljeni minus jedan od boljih bankarskih izuma. Nerviraju me bezobrazluk i bahatost, odsustvo mera i standarda, što sve može i ovako i onako”, rekla je Nataša.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar