18°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happybsc

OTKRIVENO U "POSLE RUČKA" Više od pola građana Srbije ima ovaj pogrešan podatak u ličnoj karti

Šok u studiju Happy televizije! Otkriven neverovatn podatak i to posle telefonskog uključenja gledateljke u emisiju "Posle ručka".

PROČITAJTE JOŠ

HITNO PRODUŽITI RADNO VREME UGOSTITELJA: Grad ponovo traži da Krizni štab što pre ublaži EPIDEMIOLOŠKE MERE

PREMINUO DRAGAN VUKSANOVIĆ: Umro od posledica korona virusa

BRNABIĆ: Dva su razloga zbog kojih mislim da uvođenje kovid pasoša nije moguće

Domaćinu u studiju Vanja Bulić sa četvoro gostiju razgovara na temu sudskih izvršitelja - kolike su naknade koje dužnici plaćaju za rad i troškove javnih izvršitelja, a one nekada premašuju osnovni dug, zbog kojih dugova izvršitelji mogu da vam dođu na vrata, kada zastarevaju komunalna potraživanja... U studiju Happy TV su dr Vujadin Masnikosa, potpredsednik Komore izvršitelja, Nedeljko Trifković, Marko Crnobrnja iz Udruženja "Krov nad glavom", kao i advokat Željko Simić.

Onda se javila gospođa koju su hteli da isele iz stana koji joj je dat na korišćenje, a spornu situaciju komentarisao je advokat Željko Simić.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

SENZACIJA! "Na pravom mestu" prava istina o koroni (VEČERAS u 21.50 HAPPY TV)

ISKRENA I HRABRA: Milena Radulović u ispovesti otkrila nove detalje AGONIJE

NOVINARKA GAZILA METALNE PIKSLE PO MIKINOJ ŠKOLI: Zbog STRESA se povukla

Biznismenima olakšan ulazak u Srbiju, kakvi su novi uslovi?!

Filip Stevanović vraćen Partizanu!

- Još u Rimu kada je imperator kažnjavao ljude, davao im je ogroman posed za koji su morali da plaćaju namete, a nisu mogli da ga koriste. S jedne strane tu je neko kome je stan dat na korišćenje zbog neke zasluge, a sa druge strane vlasnik koji na papiru ima taj stan ali nema nikakvu tržišnu vrednost od njega. Dakle neprijatelj je sistem i ja javno apelujem na državu, je više od pola građana je prijavljeno na adresi kojoj ne žive. Mi hoćemo u Evropu, a ne ponašamo se tako.- zaključio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar