19°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

DAČIĆ NA HAPPY TV: U toku globalni rat za vakcinu, Srbija u dobroj poziciji

- Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kaže da je Srbija dobila rat da ubedi građane da treba da se vakcinišu i da je u toku globalni rat za nabavku vakcina.

On je za TV Hepi naveo da su građanima u našoj zemlji na raspolaganju tri vačine i da je naša zemlja u “izuzetnoj poziciji” jer je zahvaljujući dobrim kontaktima u svetu uspela da nabavi cepivo.

“To je pokazatelj naše spoljne politike, jer smo uspeli da se izborimo za takvu poziciju da možemo da utičemo politički i na teme kao što je proizvodnja i raspodela vakcina, preko naših političkih veza širom sveta”, rekao je Dačić.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVETI SAVA ŠKOLSKA SLAVA: Danas slavimo Svetog Savu!

DAČIĆ NA HAPPY TV: Fajon je svojim izjavama sebe diskreditovala

JEZIVA NESREĆA: Automobil se zapalio u toku vožnje, vatrogasci i policija su na terenu (VIDEO)

SELAKOVIĆ ZA HAPPY: Danas je VELIKI DAN za SRBIJU, konačno dobijamo potpuno originalan spomenik!

Predsednik parlamenta i lider SPS-a se inače vakcinisao ruskom vakcinom "sputnjik ve" pre 21 dan i danas mu na Torlaku sledi revakcinacija. On je preporučio svima da se vakcinišu.

A kakav se globalni rat vodi za nabavku vačine, kako je rekao, najbolje ilustruju reči generalnog direktora SZO koji je rekao da je na delu "velika otimačina". Dačić kaže da se može videti da se ne realizuje obećanje o pravednoj raspodeli, da osim bogatih zemalja i siromašne dobiju vakcinu.

“Čuli ste predsednika Srbije da i mi možemo imati problem da dobijemo ono što nam je obećano”, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar