12°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: kurir

GRADONAČELNIK NOVOG SADA TAJNO PRISLUŠKIVAN: Isplivali dokazi!

Osim Gradske kuće, pod prismotrom je bio i ulaz u zgradu u kojoj prvi čovek Novog Sada živi s porodicom.

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS), bio je pod prismotrom dela novosadske policije - nezakonito su fotografisali i snimali ulaz u Gradsku kuću, gde je njegova kancelarija, ali i ulaz u zgradu u kojoj živi s porodicom.

Vučević je, inače, bio na spisku ljudi, pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je nezakonito prisluškivao deo Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), a kada je klupko počelo da se odmotava, otkriveno je da je deo novosadske policije vodio evidenciju o sastancima prvog čoveka Novog Sada.

PROČITAJTE JOŠ:

PREDSTAVLJEN NOVI PAKET MERA: Ovoliko novca sleduje privredi i građanima (VIDEO)

STRAŠNE POSLEDICE: Kovid uništava posebno jedan ORGAN, a ovi bolesnici su najviše na UDARU!

KO JE HTEO DA UBIJE BELIVUKA U CRNOJ GORI: "Na pravom mestu" (VEČERAS 20.50 časova) Happy TV

- Određeni ljudi unutar novosadske policije nezakonito su slikali i snimali ulaz u Gradsku kuću kako bi videli sa kim se sastaje Vučević tokom radnog dana, na poslu. Pored toga, oni su nezakonito fotografisali i snimali čak i ulaz u zgradu u kojoj živi s porodicom kako bi videli ko mu dolazi kući - kaže izvor Kurira iz policije i dodaje:

- To snimanje ulaza u zgradu u kojoj živi pravdali su time da u tom kraju, navodno, živi devojka koja je bezbednosno interesantna. Cela ta akcija trajala je malo više od godinu dana.

Saslušano 100 ljudi

Podsetimo, u novogodišnjem broju Kurira predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je nezakonito prisluškivan i da ima i dokaze za to - sopstvene snimljene razgovore. Vučić je rekao da su mu snimke dostavili policajci koji nisu želeli da budu deo toga. Pored Vučića, iz zgrade MUP u Beogradu nezakonito su prisluškivani i njegovi najbliži saradnici Vučević, Nikola Selaković, Vladimir Đukanović, ali i sportski funkcioner Zvezdan Terzić.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal formirana je radna grupa MUP koja se bavila ovim slučajem. Oni su do sada saslušali oko 100 ljudi, uključujući i Dijanu Hrkalović, bivšu državnu sekretarku MUP, koja je inače odbila poligrafsko ispitivanje ovim povodom. Dokazi su predati tužilaštvu krajem januara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar