7°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

Srbija i NASILJE NAD ŽENAMA: Emisija "Posle ručka" danas od (15.00 sati) Happy TV

Nasilje u porodici je nažalost učestala pojava u našem društvu. U emisiji "Posle ručka" na Happy televiziji danas od 15 sati bavimo se ovom veoma važnom temom.

Od početka ove godine 20 žena je ubijeno. Ovo je alarmatan podatak koji mora upaliti sve lampice i pozvati sve da prijave nasije u porodici da ne bi došlo do tragičnog kraja. 

U emisiji "Posle ručka" možete pogledati potresnu ispovest žrtve iz sigurne kuće, koja je trpela nasilje u porodici, i koja se posle toga vratila zlostavljaču jer je mislila da se promenio. 

VESTI DANA

(UŽIVO) SPC DANAS BIRA PATRIJARHA: Završena sveta liturgija

ĐERLEK UPOZORIO: Korona žurke će tek doći na naplatu! Opustili smo se!

SRPSKI LEKARI ME SPASILI: Britanski Jutjuber opisao svoju borbu sa Koronom! (VIDEO)

Zbog čega žene u Srbiji najčešće stradaju od ruke najbižih? Zašto se dešava tokilo nasilja u porodici? Zbog čega žene ne prijavljuju zlostavljače? Zašto im se vraćaju? Kako scene nasilja koje gledaju u porodici utiču na decu? Kako u svemu tome reaguju institucije sistema? 

Ovo su samo neka od pitanja na koje će odgovarati naši gosti danas.

Gosti emisije su: ruskinja žrtva nasilja Tatjana Milošević, žrtva porodičnog nasilja Aleksandra Novaković, iz udruženja HAIR Hajrija Ramadani. psihoterapeut Ivana Sinđić.

Preko skajp linije će se uključiti i pevačica Tanja Savić.

Zato danas od 15.00 sati nepropustite emisiju "Posle ručka" na Happy televiziji u kojoj govorimo o ovoj važnoj temi i gde ćemo otvoriti još mnoga pitanja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar