4°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

EKSKLUZIVNO General Dikić za Happy TV: Pretili su mojoj porodici, hteli su da proteraju sve Srbe iz Crne Gore!

General Bratislav Dikić pojavio se po prvi put u javnosti u  najgledanijem jutarnjem programu TV Happy po povratku sa robije u Crnoj Gori.

Dikić je govorio kako je proveo zatvorske dane, navodeći da je preživeo nezapamćenu torturu, a njegovoj porodici je prećeno smrću.

- Proveo sam u samici 1571 dan, što je nezapamćena tortura. Nisam imao ni sto u ćeliji. Jeo sam stojeći. Na prozorima su zavarili rešetke da mi niko ne bi prišao. Krevet je bio u katastrofalnom stanju, grejanje nije radilo, ono što sam prošao je nazapamćena tortura - rekao je Dikić.

PROČITAJTE JOŠ:

RUSIJA registrovala i TREĆU vakcinu protiv korone!

DODIK: Visoki predstavnik je prošlost! Moramo graditi bolju budućnost!

I AMERIČKI mediji preneli vest o smrti Đorđa Balaševića!

On je ispričao da mu je tužilac Milivoje Katnić pretio da će ga oterati na robiju i zahtevao od njega da za navodni državni udar u Crnoj Gori optuži ljude za koje nikada nije čuo, niti imao ikakve veze sa njima.

- Tražili su da optužim srpsku crkvu, zatim lidere DF koje sam upoznao tek na sudu, Nenada Popovića, neke ljude iz Rusije za koje nikad nisam čuo, pa čak da uvučem u priču i predsednika Srbije Aleksandra Vučića - ispričao je Dikić.

General navodi da su mu nudili i novac kada su videli da nije pristao na dogovor kojim je trebalo da optuži nevine ljude u zamenu za svoju slobodu. 

- Nudili su mi 50.000 evra odmah, mojoj porodici da isplate u Srbiji, a ako je potrebno rekli su da će dati još. Nisam prihvatio novac, a onda su počele pretnje. Govorili su mi da moja porodica nije bezbedna ni u Srbiji. Mojoj ćerki je nepoznati muškarac prišao sa leđa, počupao je za kosu i pretio da moram sarađivati sa crnogorskim tužilaštvom. Kada bi mi porodica dolazila u posetu, govorili su da se paze jer Morača ima mnogo krivina - ispričao je Dikić.

On je posebno istakao reči tužioca Katnića koji je rekao da će sve Srbe proterati iz Crne Gore.

- Taj Katnić mi je rekao: Ti braniš Srbe ovde, ali sve ćemo mi njih u autoobuse i proterati pravac u Srbiju kao i svi drugi što su uradili - rekao je Dikić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad