28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

DOKTOR KON: Nemamo izbora! Potrebno nam je zaključavanje 10 do 14 dana!

- Mi smo u situaciji kada više nemamo izbora, moramo neke mere da preduzmemo da bi nam opstao zdravstveni sistem - rekao je dr Predrag Kon.

NAJVAŽNIJE VESTI

POZNATI GLUMAC U TEŠKOM STANJU: Petar Benčina HITNO hospitalizovan!

SVE BLIŽI CIFRI OD 2 MILIONA: Srbija PRVA U EVROPI po broju revakcinisanih!

KORONA PRESEK U SVETU: Skoro POLA MILIONA novih slučajeva KOVID-19 za 24 časa

OSETIO SE I U REGIONU: Snažan zemljotres pogodio Severnu Makedoniju

Upitan da li nam je potrebno duže zaključavanje, dr Kon je rekao da je sada "minimu 10 do 14 dana da budemo pod merama, jer je virus sada toliko oko nas, da je nemoguće zaustaviti ga bez drastičnih mera".

U Srbiji raste broj zaraženih, ali i umrlih od korona virusa, zbog čega je Krizni štab za borbu protiv korona virusa odlučio da i ovaj vikend bude "zajklučan". Naime, danas i sutra ne radi ništa osim prehrambenih prodavnica, pumpi, apoteka, kioska i dostave hrane.

Prema poslednjim podacima, objavljenim juče u 15 časova, u Srbiji je za jedan dan registrovano novih 4.668 zaraženih od 16.831 tesirane osobe. Juče smo imali i porast broja umrlih - 26, a broj osoba na respiratorima juče je bio 208.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar